Köpvillkor

Köpvillkor LIVinSwedenDesign

Tillämpning:


Följande villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos LIVinSwedenDesign


Genom att använda butiken och göra en beställning, godkänner kunden/du att följa villkoren som anges på denna sida och under Integritetspolicy. Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått villkoren innan du gör din beställning.

LIVinSwedenDesignkan inte garantera att alla bilder exakt återger en produkts verkliga utseende.

LIVinSwedenDesign (Silverhammaren AB) förbehåller sig rätten att häva köp om bedrägerier misstänks. Bedrägerier polisanmäls.

Frakt:


Vid beställning väljer kunden/du det fraktsätt som passar dig bäst.

Leverans till brevlådan, ej spårbart - 14kr

Skicka lätt. Leverans till närmaste utlämningsställe, spårbart - 66kr

REK. Extra säker frakt. Leverans till närmaste utlämningsställe, spårbart - 88kr

Fri frakt vid beställningar över 2000,-

Upphämtning i butik. Se öppettider här


Leveranstid:


4-7 arbetsdagar. Beställer du en produkt som ej finns i lager (detta anges bredvid produkten i shopen) behöver den tillverkas och då kan det ta upp till 30 dagar. (Om inte annat anges bredvid produkten i shopen.) Är önskemålet att din beställning ska komma fram till ett visst datum, skicka frågan här så får du svar om det är möjligt.


Byten & ångerrätt:


Kontakta LIVinSwedenDesign omgående för byte el ångrat köp.

Ångerrätt och returrätt gäller i 14 dagar enligt konsumentskyddslagen. Ångerfristen räknas från den dag du mottagit produkten. Det innebär att dag 1 är den dag du blivit aviserad om att produkten finns för uthämtning på ditt postombud.

Produkten ska vara oanvänd, väl inslagen, och returneras i sin originalförpackning för att återköpet eller bytet ska gälla.

Produkten ska vara LIVinSwedenDesign tillhanda inom 14 dagar om du önskar byta din produkt eller ångra ditt köp. Bifoga ordernummer, namn och adress.


För köp fr o m 15 nov - 24 dec, utökad bytesrätt tom 30 jan.


Du som kund står för returkostnader och är ansvarig för att produkten returneras i oskadat skick. OBS! Ett vanligt papperskuvert håller inte i posthanteringen. Välj vadderat kuvert eller papplåda att skicka tillbaka smycket i.

Vid utnyttjad ångerrätt så betalas summan tillbaka till det konto som betalningen kom ifrån, efter mottagen retur. Förutsatt att smycket är i oskadat skick. Observera att hanteringen av åtbetalningen kan ta upp till en månad.


Returadress - Åsa Eugénzon LIVinSwedenDesign, Lillgårdsvägen 14, 263 91 Höganäs. 


Reklamation:


Om det mot förmodan skulle vara något fel på smycket vid leverans så kontakta LIVinSwedenDesign omgående. Kontakt