• Frakt 69,- Fraktfritt över 2000,-
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna

LIVinSwedenDesign Sponsrar Talita


Tillsammans sätter vi "PUNKT" för sexhandel och prostitution!

Halsbandet "PUNKT" är designat och säljs till förmån för organisationen TALITA. TALITA arbetar för att hjälpa kvinnor BORT från sexhandel och prostitution TILL ett värdigt LIV. 

 

Äntligen blev det möjligt! 

Sedan jag började smida silver har jag längtat efter möjligheten att få designa ett smycke till förmån för behövande. 

För ett antal år sedan läste jag boken "Såld" av Vera Efron. Den berörde mig som ett knytnävslag i magen. Det är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en ung flicka som drömmer om ett bättre liv men istället faller offer för trafficking. 

Det är en skildring om en grym verklighet som pågår runt omkring oss varje dag (ja, även i Sverige). Före jag läste boken hade jag ingen inblick i denna fruktansvärda handel av slavar. För det är just vad de är: slavar! Fråntagna sin värdighet, utnyttjade och behandlade som skräp. 

De lever ett liv som de flesta av oss inte kan föreställa oss och ser ingen väg ut. Men det finns HOPP. Organisationen TALITA hjäper dessa flickor/kvinnor hela vägen. Att åter få veta sitt värde, läka (både psykiskt och fysiskt) och bort från gatan till ett VÄRDIGT LIV. Till ett LIV med utbildning och jobb, hem och vardag som vem som helst. 

TALITA visar verkligen att ingenting är omöjligt! Hur illa det än ser ut så finns det HOPP!  LIV in Sweden Designs vision är en påminnelse om att aldrig ge upp, våga vara stark och modig och att alltid veta sitt oerhörda VÄRDE. 

Därför väljer jag att stödja TALITA!

Tack för att du väljer att köpa halsbandet och på så sätt hjälper en medmänniska till ett värdigt LIV.   /Åsa

Läs mer om TALITAS arbete här: https://talita.seTACK!